Medarbetarna vid advokatbyrån

Advokaterna vid MP ADVOKATTEAM delar alla målsättningen att driva en högkvalitativ och modern advokatbyrå där noggrannhet, juridisk skicklighet och tillgänglighet för klienten är i fokus. Advokatbyråns grundare har bland annat flera refererade fall i högsta domstolen och har företrätt klienter i många uppmärksammade mål. Vi behärskar bland annat persiska, kurdiska och dari.

Vårt arbete vägleds av de för advokater brukliga kärnvärdena lojalitet, oberoende, tystnadsplikt och undvikande av intressekonflikter. Som klient hos MP ADVOKATTEAM har du en ansvarig advokat, men du drar nytta av teamets samlade kompetens och har oss alla på din sida. 

Som klient hos oss kan du känna dig trygg med att du har ett helt team på din sida och att vi tillsammans värnar dina intressen och gör allt för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna. 

Advokatfirman finns i Stockholm och Gävle och vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Daniel Marcus

Daniel Marcus

- ADVOKAT/DELÄGARE

Läs mer om Daniel
Daniel Marcus studerade juridik vid Stockholms universitet och tog sin examen 2007. Han är ledamot av Sveriges advokatsamfund. Han har tidigare arbetat vid Advokatfirman Fria Advokater, Försvarsadvokaterna Stockholm, Advokatfirman Delphi och Advokatfirman Hammarskiöld & Co. Daniel fullgjorde sin tingstjänstgöring vid Solna tingsrätt.

Daniel Marcus har biträtt klienter såsom ombud och offentlig försvarare i Högsta domstolen.

Saman Paknejad

Saman Paknejad

- ADVOKAT/DELÄGARE

Johanna Widenby

Johanna Widenby

- ADVOKAT

Läs mer om Johanna
Johanna Widenby studerade juridik vid Stockholms universitet och tog examen år 2014. Hon har även studerat kriminologi och rättspsykologi samt arbetat ideellt som vittnesstöd vid Stockholms tingsrätt. Johanna är ledamot av Sveriges advokatsamfund. Hon har arbetat uteslutande med humanjuridik, huvudsakligen brottmål, sedan juristexamen. Johanna har tidigare arbetat vid advokatfirman advocat.se.
Maria Hedlund

Maria Hedlund

- Advokat

Läs mer om Maria
Maria Hedlund studerade vid Uppsala Universitet och tog juristexamen 2012. Maria är ledamot av Sveriges advokatsamfund. Hon arbetar med samtliga av byråns rättsområden, men inriktar sig i huvudsak på brottmål. Hon har tidigare arbetat som jurist inom finansbranschen och på Hyresgästföreningen. Sedan 2015 har hon arbetat på advokatbyrå. Hon fullgjorde sin tingstjänstgöring vid Hudiksvalls tingsrätt. Marias arbetsspråk är svenska och engelska.
Filippa Forsberg

Filippa Forsberg

- Advokat

Amir Khodajari

Amir Khodajari

- BITRÄDANDE JURIST

Linda Hall

Linda Hall

- Kontorsansvarig

MP ADVOKATTEAM AB

 

Telefon

Växel: 08-644 44 04
Fax: 08-36 01 11

Adress

Stockholm:
Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm

 

Företagsinfo

Org. nr: 559073-6392
Bankgiro: 5153-9112